Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Τι να αγοράσω στις εκπτώσεις;;;


-Αυτή η ερώτηση έφτασε στα μηνύματα μου και αποτέλεσε μια καλή αφορμή για το παρόν post.
Θα ξεκινήσω αναφέροντας τι ΔΕΝ αξίζει, κατά τη γνώμη μου να αγοράζουμε στις εκπτώσεις...

Πεταμένα λεφτά λοιπόν, θεωρώ αγορές φθηνών zara,h&m κτλ κομματιών,αρπαχτές σε βραδυνές μπλούζες που κοστίζουν 20ευρώ ΜΟΝΟ, παπούτσια σε χρώματα που μας λείπουν, όπως γόβες σε κυπαρισσί και κάλτσες ως το γόνατο με γούνινο τελείωμα, επειδή για κάποιο editorial είναι "μόδα"...

Αντίθετα, με ωριμότητα χρόνιων καταναλωτών εν δράση, αγοράζουμε :

1.Εκείνο το πολύ κλασσικό,ποιοτικό,basic παλτό,μπουφάν ή την καμπαρντίνα που όταν είχατε πρωτοαντικρύσει στην αρχή της σεζόν βρήκατε υπέροχη, αλλά πανάκριβη. Ε λοιπόν, με καλή διαχείρηση των οικονομικών σας και με την προοπτική να τα φοράτε για χρόνια αξίζουν την επένδυση.


 2.Τις flat δερμάτινες,πολυτελείς μπότες ιππασίας (και όχι πια αυτές που φτάνουν πάνω από το γόνατο και ίσως αγοράσατε τον Οκτώβριο ως νέο κομμάτι με όνειρο να ανανεώσει τα κολάν σας...).Με τον τιμοκατάλογο να μας κλείνει το μάτι, πιο προσιτός γαρ αυτή την περίοδο, εξοπλιστείτε LADIES με μπότες ιππασίας, τον ορισμό της κομψότητας. Ζήτω η πολυτελής πρωινή μας γκαρνταρόμπα!
3.Όσες και όσοι διαβάζετε συστηματικά το blog μου,γνωρίζετε ότι μέσω αυτού, επανειλημμένα συστήνω τα κασμίρ ρούχα.Η ποιότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη.Η τιμή τους όμως υψηλή.Να λοιπόν η ευκαιρία σας να αποκτήσετε τα πιο απαλά και ζεστά πουλόβερ ever, τώρα στην εκπτωτική περίοδο.


  4.Δεν χρειάζεται να είσαι κροίσος για να κοιμάσαι σε υπέροχα,βαμβακερά σεντόνια πολυτελείας. Απλώς, παρακολουθείς τις περιόδους που αυτά πωλούνται με έκπτωση και έτσι αποκτάς την προίκα των ονείρων σου, ως αναφαίρετο δικαίωμά σου!  






5.H τελευταία τάση στο dinnerware εισάγει στο νοικοκυριό μας χρυσά, αντί για ασημένια μαχαιροπίρουνα. Οι εκπτώσεις είναι με βεβαιότητα μια καλή ευκαιρία να συμπληρώσετε τα ποτήρια,τα μαχαιροπίρουνά και τα πιάτα που σπάσατε σε βάθος χρόνου και χωρίς τύψεις φωνάξατε,
"Έφυγε η γουρσουζιά"!


ΚΑΛΟ SHOPPING EVERYONE!