Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ROCK CHIC στυλ για ένα βράδυ..

Άρχισαν να "κλείνουν" σιγά οι ημερομηνίες του καλοκαιριού..Γάμοι,βαφτίσεις,καλέσματα κάθε είδους..Άρχισε και ο προβληματισμός,
ΕΡΩΤΗΣΗ
τι φοράμε άραγε;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φοράμε ένα στιλ γενικότερα και δεν αγχωνόμαστε για την υπογραφή που φέρει, ή δε φέρει το φόρεμα μας... 
ΕΡΩΤΗΣΗ Β'
Ποιο στιλ ακριβώς;;
2 είναι τα eveningwear looks  που έχω βάλει στο μάτι τελευταία.Tο πρώτο και καλύτερο για τις εμφανίσεις στα δικά σας κόκκινα χαλιά, το PUNK CHIC !
Όπως βλέπετε τη Gisele να το ενσαρκώνει σε μια ultra sexy εκδοχή,έτσι κι εσείς θα μπορούσατε να βρείτε ένα μαύρο φόρεμα με rock/punk λεπτομέρειες και να συνδυάσετε ανάλογα αξεσουάρ.
Το σημαντικότερο όμως για την ολοκλήρωση της εικόνας αυτής, είναι να χτενίσετε "αλήτικα" τα μαλλιά σας! Γυρίστε λοιπόν τις φράντζες στο πλάι, ξεχτενίστε τα επιμελώς και σε καμία περίπτωση μην εμφανιστείτε με το "καθώς πρέπει" ίσιωμα του κομμωτηρίου.
Ένας καλόγουστος κομμωτής που "πιάνει" αισθητικά το τί μπορεί να σημαίνει ένα rock χτένισμα,μπορεί ίσως να πλέξει τα μαλλιά σε καμία "άγρια" πλεξούδα. 
Για δείτε και το κορίτσι μας παρακάτω:
   
Η Cara Delevingne έκανε επίσης εντύπωση στο Met Ball λίγες μόνο μέρες πριν,με το δυνατό στιλ της.Θα ήθελα βέβαια να επισημάνω ότι ένα τέτοιο στιλ μπορεί να τρομάξει ελαφρώς ορισμένα αρσενικά. Είναι βλέπετε κι ο αντίποδας γυναίκες Barbie που τους μπερδεύουν... 
Επιλέγοντας αυτό το look, το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δε θα θυμίσετε το παγκοσμίως αναγνωρίσιμο στιλ της Ελληνίδας "κουμπάρας"...Καταλάβατε τι εννοώ, είμαι σίγουρη:χρωματιστό μάξι φόρεμα,εσάρπα μουσελίνας,παπούτσι μπρονζέ (να φορεθεί ξανά με όλα), μαλλιά και μακιγιάζ καταλόγου κομμωτηριακών χτενισμάτων...:-0000

Το δεύτερο μαγικό,καταπληκτικό και αιώνιο στιλ που μπορείτε να μιμηθείτε για την επίσημη γκαρνταρόμπα σας, είναι το Αrt deco. Παρουσιάζεται στην καλύτερη του εκδοχή στην ταινία Great Gatsby.1700 κοστούμια, υπογραφές Brooks Brothers και Prada, Tiffany's κοσμήματα,ε,αξίζει νομίζω να του αφιερώσουμε ένα ολόκληρο post ! Ας δούμε λοιπόν την ταινία και τα ξαναλέμε με πολύ υλικό. Σας χαιρετώ!