Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

VERSACE FOR H&M

Έ..έ...έρχονται ! 


Δηλαδή είναι εδώ, είναι ήδη στις κρεμάστρες και αύριο το πρωί η πόρτα θα ανοίξει για τους fashion lovers. Όχι για όλους όμως, μόνο για τα early birds ! Αν θυμηθείτε να κατηφορίσετε προς το κέντρο της Αθήνας, ή της Θεσσαλονίκης κατά τη 1, καμία ζωνούλα, ίσως να έχει ξεμείνει... 


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Τρίτη βράδυ, στο ολοκαίνουριο flagship H&M store της Ερμού, έγινε το πρώτο λανσάρισμα της σειράς και είχα την τεράστια τύχη να είμαι εκεί, ώστε να τη δω με ηρεμία (!) από κοντά και να μοιραστώ μαζί σας, τί αξίζει. 

Μεταξύ μας ladies and gentlemen, ο μοναδικός τρόπος απόκτησης μιας τόσο μεγάλης υπογραφής, θα είναι πλέον μόνο μέσα από τέτοιου είδους συνεργασίες. Οι εποχές που μας άνοιγε ο super fit πορτιέρης του οίκου Versace την πόρτα πέρασαν και η δαιμόνια Donatella το κατάλαβε, κρατάει τη φίρμα στο ύψος της για τους μεγιστάνες πελάτες της και για εμάς σχεδιάζει αυτά, που μπορούμε στην πραγματικότητα να πληρώσουμε.  
Μόλις αντικρύσετε την πολυαναμενόμενη σειρά, τις πρώτες εντυπώσεις σας θα μονοπωλήσουν,  τα έντονα εμπριμέ, το φούξ, το λάιμ και το κίτρινο. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε animal στις παραπάνω αποχρώσεις και tropical prints, πάλι τόσο έντονα. Γνήσια Versace δηλαδή, που φαντάζομαι νιώσατε ήδη, από την περιγραφή.
...and now take a look !
Typical VERSACE prints !
VERSACE for H&M pillows !
VERSACE for H&M shoe boxes

Δοκίμασα πολλά από τα έντονα της συλλογής. Όταν σταθείτε μπροστά στα σταντ με τα εμπριμέ, θα πρότεινα να μην μπερδευτείτε, αλλά να βρείτε στα γρήγορα το νούμερο σας στα παρακάτω tried and tested κομμάτια που ξεχώρισα :
  
1.  Πλεκτό αμάνικο μπλουζάκι με print φοίνικες, 90% wool - 10%cashmere, 39.95 ευρώ και
2. Κεντημένο μίνι φόρεμα στο ίδιο print με παγιέτες και φερμουάρ που ανοίγει  μπροστά και δείχνει υπέροχα σέξυ, ιδανικό ως καλοκαιρινό party dress ( βλέπε photo ),99.00 ευρώ

Κάπου ανάμεσα στα ζωηρά χρώματα θα βρείτε τα σταντ με τα μαύρα. Από αυτά, είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξεις, γιατί είναι πολύ καλής ποιότητας, είναι έντονα, είναι basic με προσωπικότητα και είναι βέβαιο ότι θα τα φορέσετε σίγουρα και πολύ.
 Για τους λόγους αυτούς, σας προειδοποιώ, αρπάξτε όσα περισσότερα μπορείτε και τρέξτε στα δοκιμαστήρια, πριν γίνουν sold out, γιατί θα γίνουν, εν ριπή οφθαλμού...




Ειδικότερα,αξίζει να "παλέψετε" για τα εξής BLACK :

1. Δερμάτινο motorbike jacket,199.00 ευρώ
2. Δερμάτινο φόρεμα με χρυσά τρουκς 249.00 ευρώ
3. Φόρεμα μεταξωτό με τιράντες και χρυσά κουμπιά 129.00 ευρώ (που ίσως χρειαστεί να κοντύνετε για να δείχνει ακόμη πιο girly, όπως και μια κατακόκκινη τουαλέτα μάξι που θα σας τρομάξει αν δε τη φανταστείτε μίνι, γιαυτό φανταστείτε την ήδη, ως κοντό coctail dress και τολμήστε τη ! )
4. Ένα μαύρο ελαστικό αμάνικο φανελάκι με τρουκς που θα λατρέψετε, 39.95 ευρώ και ένα μαύρο κολάν με χρυσούς μαιάνδρους 29.95 ευρώ (τα οποία δε σας δείχνω, γιατί δεν πρόλαβα να τα φωτογραφίσω!) και πολλά άλλα.

Για τα μεταλλικά φορέματα, τα παπούτσια, τα δαχτυλίδια,τα τσόκερ με τη μέδουσα του θρυλικού οίκου και τα χρυσά βραχιόλια, τί να σας πω, ήδη γνωρίζετε ότι θα τα θέλατε ! 

Οπότε, θα έλεγα να χωριστείτε σε ομάδες με τις φίλες σας, η μία να προλάβει να πάρει αξεσουάρ για όλες, μια άλλη ρούχα εμπριμέ, μια ρούχα total black και μια παπούτσια.
Στα δοκιμαστήρια θα δείτε πως θα τα μοιράσετε. Σας οργανώνω σε fashion passionate σπείρα δηλαδή !  
...more photos
Η stylish Τάμπτα επί τω έργω,
MTV and Mad presenters, models, singers, όλοι ψάχνανε με ενθουσιασμό τα περιζήτητα κομμάτια!
Smiling Marisa Petrakou, (Η&Μ PR Manager for Greece) with also smiling -handsome boy-Konstantinos Martakis :-)

...να μην ξεχάσουμε και τα ανδρικά :
Τα οποία βρίσκω 100% classic αγορά για τους λάτρεις, αφού θυμάμαι τα ίδια ακριβώς εμπριμέ στα πουκάμισα και στα αγαπημένα underwear από το 93'!!! (εποχή που σπούδαζα στο Μιλάνο και οι "συμμαθητές" μου στη Μarangoni Scuola di Moda σκότωναν για αυτά !)


Τελικές οδηγίες:
Όπως και με τους προηγούμενους guest designers, τα ρούχα και αξεσουάρ της σειράς είναι περιορισμένου αριθμού και στο γυναικείο τμήμα θα εφαρμοστεί το σύστημα με τα βραχιολάκια και την ώρα αναμονής, ενώ όλοι θα έχουμε το δικαίωμα αγοράς ενός μόνο τεμαχίου, ανά σχέδιο. Περισσότερα θα διαβάσετε στην ιστοσελίδα της εταιρείας ( http://www.hm.com/gr/versace#how_to_shop ), ή θα μάθετε από το πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, αύριο το πρωί, κατά τις 9.00.


*Και κάτι ακόμα, μην παραλείψετε να ζητήσετε για κάθε ρούχο που αγοράσετε, την ανάλογη κρεμάστρα που δικαιούστε ! Είναι μαύρες, βελούδινες με χρυσά γράμματα, υπέροχα "ανεβαστικές" για τη ντουλάπα σας. 
...see you all there !
...Dolci Versace Sogni !