Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Dress me up !

Υπάρχουν χρονιές που περιμένω τις απόκριες πως και πως, οργανώνω τους φίλους μου να ντυθούμε, να ψάξουμε περούκες να χορέψουμε κτλ. Υπάρχουν πάλι άλλες χρονιές, που μόνο στο άκουσμα της λέξης τριώδιο αισθάνομαι κούραση, σαν να σκούπιζα για ώρες κομφετί, μετά από παιδικό πάρτι...Αν δεν έχεις στα χέρια σου πρόσκληση για balmaske αξιώσεων, που να την βρεις την όρεξη...Αξιώσεων δεν εννοώ φυσικά στη Λέσχη Αξιωματικών, αλλά σε σπίτι, ή σε καμία ξεχασμένη discoteque με αγαπημένους φίλους, όλους ντυμένους, ανεξαιρέτως. 
Anyway, αν χρειαστεί να ντυθείτε, δε νομίζω να ανήκετε στην κατηγορία που θα νοίκιαζε έτοιμη στολή. Η αποκριάτικη αμφίεση μιας fashionista βρίσκεται ήδη στη ντουλάπα της . Το πολύ πολύ να χρειαστεί κανένα extra αξεσουάρ, που πάλι θα βρει σε ντουλάπα άλλης fashionista, που είναι πιο ρακοσυλλέκτρια από την ίδια !
COSTUME IDEAS:
1. Audrey.
  2. Madonna 80's version ( δια χειρός Patricia's Field for Carrie )
3. Anna Wintour
4. Lady Gaga

Aν βρίσκετε εύκολες τις παραπάνω μεταμφιέσεις και θέλετε να πληρώσετε κατιτίς, για μια πιο ιδιαίτερη στολή  θα σας συμβούλευα να αποκλείσετε την μπανάλ, κατά τη γνώμη μου, περίπτωση ανάθεσης της, σε μοδίστρα. Θα σας προέτρεπα όμως, να ψάξετε on line σε όλα τα ειδικά costume shops της Ευρώπης, μέχρι να βρείτε κάτι που σας εκφράζει (και φυσικά, φοριέται εκτός κρεβατοκάμαρας !!!!!!!!!). Μπορεί να σας τρομάζει η ιδέα, αλλά εκεί έχω βρει τα πιο καλοφτιαγμένα costumes ! 

Υπάρχει φυσικά και η υπέρκομψη λύση της βενετσιάνικης μάσκας. Στην περίπτωση αυτή, αγοράζεις από τη Βενετία, ( ή  μέσω ίντερνετ γνωρίζοντας την πηγή ), μια καταπληκτική, αυθεντική μάσκα. Φοράς τα πιο ακριβά μαύρα, ή λευκά ρούχα σου και τη μάσκα. Perfection !



 Καλή Επιτυχία!
I Can See you, Dancing the Γιάνκα dance in style!