Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

*ΙΤ'S ALL ABOUT YOU,BOYS !

Aρχίζω απαντώντας στην ερώτηση σου Αλεξάνδρα.
Λοιπόν, ψάχνεις την Lancel BB τσάντα στη Χριστουγεννιάτικη εκδοχή όπως μου γράφεις, αλλά έψαξα στην επίσημη συλλογή του οίκου και δεν τη βρήκα...Λες darling να βγήκε η απομίμηση, πριν την αυθεντική;;;; Για όλα τους έχω ικανούς, εκεί στην Ταϊλάνδη !


 Πάντως, αν θέλεις τη γνώμη μου, εγώ θα προτιμούσα την εκδοχή σε tweed (και μάλιστα τη ροζ που κρατά στην παραπάνω φωτογραφία η Beatrice Rosen, στην Ελλάδα πωλείται στα καταστήματα ΑTTITUDES www.attitudes.gr και κοστίζει 790 ευρώ ). Αυτή η τσάντα αποτέλεσε αιτία να χαρακτηρίσει η Brigitte Bardot σε συνέντευξη της την Carla Bruni κακοαναθρεμμένη !  
Για όσες δεν παρακολουθείτε τα γαλλικά gossip περιοδικά, να σας πω ότι το προηγούμενο καλοκαίρι η Brigitte, έστειλε στην Carla δώρο μια τέτοια τσάντα από την νέα σειρά της Lancel. Το concept αυτής της συλλογής ήθελε τσάντες φτιαγμένες 100% χωρίς δέρμα και φυσικά, η animal right campaigner, Brigitte Βardot συμμετείχε μετά χαράς. Η σειρά ονομάστηκε ΒΒ και παρουσιάστηκε σε καταπληκτικό πάρτυ. Πέρασε καιρός και η Bardot δεν έλαβε ούτε thank you note, ούτε ευχαριστήριο τηλεφώνημα για την τσάντα δώρο. Στην επόμενη  συνέντευξη της λοιπόν σε περιοδικό, σχολίασε την κυρία Προέδρου :
"-Εlle est aussi belle que mal elevee..." (Όσο όμορφη είναι, άλλο τόσο είναι ανάγωγη...).
Αυτά για την τσαντούλα Aλεξάνδρα, τουλάχιστον υπάρχει ένα σκάνδαλο γύρω από αυτή, γεγονός που στον κόσμο της μόδας εκτιμάται δεόντως...
  
Στο θέμα μας τώρα, οι άνδρες της χρονιάς.
Νοέμβριος 2010 www.status.gr

Φυσικά, αναφέρομαι στον ετήσιο διαγωνισμό που διοργανώνει το περιοδικό Status. Πάντα τον παρακολουθώ γιατί είναι ο μοναδικός θεσμός που δεν έχουμε χωθεί (εμείς τα θηλυκά)... ακόμη !Στο τεύχος του Νοέμβρη υπάρχει μαζί με το κυρίως περιοδικό και το ειδικό τεύχος που περιγράφει όλους τους διαγωνιζόμενους, τα αξιώματα τους, αλλά και το ψηφοδέλτιο που σου δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσεις τους καλύτερους, κατά τη γνώμη σου ( τελικά χωνόμαστε εμείς τα θηλυκά ! ). Αγαπημένο μου τεύχος, δεν το χάνω ποτέ.


Σε αυτόν το διαγωνισμό βραβεύονται αγόρια κάθε ηλικίας που έχουν διακριθεί στο χώρο τους. Τι ρετρό συναισθήματα μας ξυπνά...Άνδρες, άξιοι θαυμασμού. Φυσικό αφροδισιακό, σε έναν κόσμο που δύσκολα θα βρεις έναν ισορροπημένο άνδρα να πιεις έναν καφέ...Πιστεύω θα συμφωνήσετε sweathearts, μας δείχνουν στις διαφημίσεις των ουίσκι τους ιδανικούς και τα ιδανικά τους, στην πράξη όμως, τα νέα μοντέλα ανδρών δεν μοιάζουν να έχουν τέτοιες ανησυχίες. Από τα πρέπει των αρχαίων Ελλήνων, που ήθελαν την γυναίκα όμορφη και τον άνδρα ανδρείο, φτάσαμε σε μια mix & match πραγματικότητα, που δεν είμαστε σίγουρες αν τη θέλουμε κιόλας...Ή μήπως μπερδευτήκαμε κι εμείς και δεν μας ενοχλεί ;;;;!!!
 Αnyway, αν αισθανόμαστε και ξεστομίζουμε συχνά το γραφικό και πολυσυζητημένο "δεν υπάρχουν άνδρες" προφανώς κάπου σφάλουμε κι εμείς...Οι ταιριαστοί μας, να ξέρετε, δεν φαίνονται και δεν προκαλούν όπως τους "άλλους"...Είναι ουδέτεροι, απλοί και κάνουν άγαρμπους χειρισμούς στην αρχή, εν αντιθέσει με τους γάτους που είναι άψογοι στην αρχή και heartbreakers στο τέλος...Τώρα θα μου πείτε, ο έρωτας;;; Eκείνη η μικρή δόση απόρριψης που προκαλεί καψούρα;;;...Kι εγώ θα σας απαντήσω με αυτό που έγραψε η μια και μοναδική Κική Δημουλά σχετικά. "Ο έρωτας είναι μάλλον έρωτας προς τον ίδιο μας τον εαυτό", εννοώντας ότι όταν ερωτευόμαστε, μάλλον μας αρέσει ο εαυτός μας σε αυτή την ανεβαστική, ανεξέλεκτη κατάσταση και όχι ο άλλος...


Για να επανέλθω στα βραβεία, βρίσκω πολύ σέξυ την διαδικασία της βράβευσης των καλύτερων και αν ήμουν άνδρας θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι ανάμεσα στους υποψήφιους. Υπάρχουν και ανάλογα βραβεία για τις γυναίκες της χρονιάς, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου προκαλούν το ίδιο δέος. Μια γυναίκα σήμερα μπορεί να αξίζει ένα βραβείο, όχι για κάποιο επίτευγμα, αλλά γιατί καταφέρνει να ισορροπεί με επιτυχία  ανάμεσα στους δεκάδες ρόλους της. Σε αυτή θα έδινα βραβείο. Στην περίπτωση του άνδρα, θέλω να παίρνει το βραβείο αυτός που είναι κορυφαίος στην καριέρα του. Ανταγωνιστικό, ελαφρώς πρωτόγονο, απολύτως ανάλογο της φύσης τους.   


Έχω την τιμή να γνωρίζω προσωπικά ένα αγόρι που μαζί με έναν καλό του φίλο συμμετέχει στο διαγωνισμό. Ο Μενέλαος Παμπουκίδης και ο Στέλιος Αλεξανδράκης δημιούργησαν με τα λιγοστά μέσα που είχαν στη διάθεση τους μια ταινία ενός λεπτού. Κανείς δεν περίμενε τις δόξες που θα ακολουθούσαν, εκτός βέβαια από τους δύο πολύ νεαρούς δημιουργούς που προφανώς δεν "μάσησαν" και ακολούθησαν το όνειρο τους. Η ταινία αυτή αρχικά βραβεύτηκε κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κινηματογράφου "Think.Act.Change". Στη συνέχεια προβλήθηκε στη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα, μέσα στα πλαίσια του διαγωνισμού "Ένα λεπτό για να σώσεις τον κόσμο!" και πάλι απέσπασε το πρώτο βραβείο. Στα βραβεία του Status εύχομαι να συνεχιστεί η αναγνώριση και να δούμε τους 23 ετών πρωτοεμφανιζόμενους άνδρες, άνδρες της χρονιάς 2010 !






Η ταινία "World War III" περνάει πολύ καλά το μήνυμα στους αρχηγούς... εμείς από την άλλη, γνήσια και ευαισθητοποιημένα Louboutin Girls, δίνουμε με τον δικό μας τρόπο τον αγώνα μας  για τη διάσωση του πλανήτη και διαδίδουμε,
save water,
drink champaign,
shower together!
Τake care Girls και με 'γεια τα χθεσινά Lanvin λάφυρα, ποιος στη χάρη σας!