Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

His / Hers...

Ξεχάστε όλα τα συμβατά σενάρια γνωριμιών και παραδεχτείτε το:
 Όλες οι ερωτικές ιστορίες της ζωής μας θέλουμε να αρχίζουν έντονα, κινηματογραφικά...Για την ακρίβεια, θέλουμε να συμβαίνει κάτι το καταπληκτικό υπέρ μας, να μας δει "έτσι ξαφνικά" ο ανυποψίαστος (γένους αρσενικού) και να μείνει για λίγα δευτερόλεπτα άγαλμα...να πει μέσα του, Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου...Αυτή μόνο θέλω...! 



Η συνέχεια εξαρτάται από δεκάδες παράγοντες που πρέπει να συντονιστούν μέχρι την εξομάλυνση και την πάροδο εκείνης  της αρχικής....πλασματικής.... ευτυχισμένης περιόδου...
Ωστόσο, αν αντέξετε όταν δείτε την πραγματικότητα ως έχει και δεν αποχωρήσετε με ελαφρά πηδηματάκια από τη σχέση,  το επόμενο  ώριμο βήμα είναι η συμβίωση... 


Τι συμβαίνει όμως όταν αυτό το είδος,
boys delta spirit group
ή αυτό το είδος,

καλείται να συμβιώσει με αυτό το είδος,
.....ή αυτό το είδος;;;;;;;;;
british airways the dorchester first class


?????????????????????
Εδώ sweathearts πρέπει να ληφθούν μέτρα!
Με δεδομένο  ότι στον έρωτα 


opposites # attract

θα σας συμβούλευα να προσέξετε τα εξής:

-Διακοσμήστε το κοινό πλέον σπίτι έχοντας στο νου ότι ετοιμάζετε μια  unisex κατοικία! Εκείνο το φούξια γραφείο που ονειρευόσαστε ξεχάστε το ...και όλες τις εμπριμέ πετσετούλες κουζίνας αντικαταστήστε τις, τουλάχιστον με ριγέ!

-Χωρίστε τις ντουλάπες και σεβαστείτε τις λιγοστές ανάγκες του άνδρα. Στο sex and the city 2 δεν ξέρω αν προσέξατε, στο σπίτι της Carrie και του Mr. Big-----> η εσωτερική διακόσμηση όριζε ποιος θα βάλει τα ρούχα του πού!


sex and the city 2 www.elledecor.com

-Για όλα τα εκνευριστικά μικροαντικείμενα, κέρματα, αποδείξεις, κλειδιά κτλ., που βγαίνουν από τις ανδρικές τσέπες, αλλά και για τα ρούχα του που δεν θέλετε κρεμασμένα στην αγαπημένη σας πολυθρόνα, φροντίστε να προμηθευτείτε το ειδικό ανδρικό έπιπλο που όλοι τους λατρεύουν ! Tα πιο ραφινάτα valet stands (έτσι λέγονται διεθνώς αυτά τα έπιπλα), θα βρείτε στη συλλογή Armani Casa, αλλά μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας "έξυπνο" έπιπλο στα περισσότερα καταστήματα επίπλων. 
-Στο κοινό μπάνιο σίγουρα θα δημιουργηθούν προβλήματα...τα έχουμε ξαναπεί αυτά ( βλέπε προηγούμενο post ROOM WITH A VIEW στις ετικέτες DECORATION ή MEN ). Προβλέψτε τουλάχιστον να χωρίσετε τα ντουλάπια με τα είδη ατομικής υγιεινής, τα ξυραφάκια, γιατί τρελαίνονται όταν "δανειζόμαστε"  τα δικά τους, αλλά και τις πετσέτες αν θέλετε να αισθάνεστε πάντα στεγνή και καθαρή τη δική σας ! 

-Στη δε κουζίνα, παίξτε λίγο με την όλη κατάσταση, επιτρέψτε στον αρσενικό να αναμειχθεί, να λερώσει, να μαγειρέψει τα δικά του αγαπημένα. Αν κρατάτε την κουζίνα αποκλειστικά δική σας, πολύ λογικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα η εικόνα σας με την κουτάλα στο χέρι και το αυστηρό ύφος "μη μου χαλάσεις το παρκέ", θα φέρει στο νου τη μανούλα και εσείς δεν θέλετε να θυμίζετε τη μανούλα...!
DL 1961 JEANS

-Tώρα αν καθημερινά διαφωνείτε μεταξύ σας για τα πιο απλά θέματα και δεν υπάρχει διαιτητής να σας μονιάσει, δοκιμάστε να θέσετε τα θέματα σας σε ιντερνετικό δημοψήφισμα ώστε ο ηττημένος να υποχωρήσει ήρεμα και ωραία! www.couplespark.com ,εδώ θα βρείτε το δίκιο σας!

-Αν τέλος κάτι χάσετε μέσα στο σπίτι, π.χ. το ψαλίδι που πάντα κάπου είναι χαμένο, μην εξαγριώνεστε, αντί να βάλετε τις φωνές στον αρσενικό συγκάτοικο και να χαθεί μαζί με το ψαλίδι και η μαγεία στη σχέση, φτιάξτε μια πιτούλα αφιερωμένη στον Άγιο Φανούριο, διαβάστε τη στην εκκλησία στις 27 Αυγούστου και σύμφωνα με την Ελληνική  θρησκευτική παράδοση θα φροντίσει Αυτός να σας το φανερώσει! ....Δεν ξέρω αν έχετε βρεθεί εκείνη την ημέρα στις εκκλησίες του Αγίου Φανουρίου...Τόσα πολλά ψαλίδια χάνει άραγε ο κόσμος, ή μήπως όλες αυτές οι γυναίκες που τρέχουμε στην εκκλησία, κάτι άλλο ζητάμε από τον Άγιο να μας βρει;;;;;Προχθές στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον γινόταν αυτό που θα δούμε στην Αθήνα την επόμενη Παρασκευή στους U2!!!!!!!

Άντε Άγιε Φανούριε, βάλε και εσύ το χέρι σου να βρεθεί το άλλο μας μισό (--->για να πιάσει τόπο και το σημερινό άρθρο περί υγιούς συμβίωσης...!)
 ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!