Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

*how stylish is your boyfriend?!

Όλη την ημέρα εμάς αναλύουμε...σήμερα ο κλήρος θα πέσει στον γενναίο άνδρα της ζωής σας - ή της στιγμής σας,αν για τόσο κριθεί απαραίτητος ! -. Οι κατηγορίες τους είναι ανεξάντλητες, επιλέγω μερικές από τις βασικότερες προς αναλυτική περιγραφή :


1.Μr. Perfect 
Τόσο περιποιημένος που ξαφνιάζει...τόσο δόντι,άρωμα,μαύρισμα που φωνάζει από μακριά, "μου έχω αδυναμία"...θεωρείται γενικά καλός αν αντέχετε , 1. να τον χάνετε γιατί τηρεί με ευλάβεια τα ραντεβού του για τη beauty routine του , 2. να ξοδεύει ασύστολα  για ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, ασχέτως εισοδήματος, 3. να ετοιμάζει  μεγαλύτερη βαλίτσα από εσάς πριν το ταξίδι...
Το θετικό βεβαίως είναι ότι είναι χάρμα οφθαλμών, έχει υψηλό self esteem, άρα το μόνο που μας απομένει είναι, να ελπίζουμε να έχει και λίγο μυαλό...:-)

2.Mr.Wrong
Συναντάται κυρίως σε νεαρή ηλικία και έχει χαθεί στους γαλαξίες του στυλ και της μόδας...έχει ξεπεράσει προ πολλού το look, antifit jean και t-shirt και ψάχνεται μονίμως για ότι πιο ιδιαίτερο πωλείται στην αγορά για αγόρια...η unisex γκαρνταρόμπα του θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιον emo ή σε κάποιον gay fashionista...Eμείς το μόνο που του ευχόμαστε είναι σύντομα να του περάσει...  :-)

3. Μr. "i will never grow up"
Συμπαθητικός σαν puppy. Συνήθως είναι ασιδέρωτος και ακούρευτος και θα καθίσει πάντα στο bar (ποτέ σε τραπέζι), θεωρώντας σας υπερβολική αν γκρινιάζετε  για τα 15ποντα τακούνια σας...
Νομίζω ταιριάζει με την ανεπιτήδευτη διάθεση των καιρών που σνομπάρει ελαφρώς τις φίρμες και κατά λάθος, έχει cool στυλ. Αυτό που ευχόμαστε για αυτόν είναι να τηρεί αυστηρά τους κανόνες ατομικής υγιεινής και να μην τον παρασύρει η χαλαρή εμφάνιση, σε χαλαρούς ρυθμούς γενικότερα...  :-)

4.Mr. Forever Young
Roberto Cavalli - Vanity Fair Magazine
Μεγάλη κατηγορία, στην οποία μπορεί να ανήκει ο boyfriend, ή ο μπαμπάς σας (!). Προσωπικά θέλω να ενημερώσω όλους αυτούς τους ώριμους κυρίους ότι, παρότι φοράνε ξεβαμμένα  dsquared jeans και abercrombie t - shirts, η ηλικία τους φαίνεται  πάντα και ότι το νεανικό look που υιοθετούν κάνει αντίθεση με τα παλιάς τεχνικής, φτιαγμένα δόντια τους, με το ξεροψημένο δέρμα τους και τα αραιά μαλλιά τους...sorry guys (and Mr. Cavalli)  but somebody has to tell you the truth...Aυτό που θα ευχηθούμε είναι να έχουν ως πρότυπα sexy κλασσικούς Γάλλους, του ίδιου ηλικιακού group και να συνειδητοποιήσουν ότι over 45, είναι λάθος να μιμούνται τους ματαιόδοξους Ιταλούς...   :-) 

good luck 
girls!