Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

*Sonia Rykiel for H&M (part 2)



H ευχή μας εισακούστηκε και η Sonia Rykiel ,όπως θα είδατε ήδη και στις στάσεις των λεωφορείων, ξαναλανσάρει μια προσιτή σειρά στα H&M. Αυτή τη φορά με πολλά, πολλά πλεκτά!
Θα μαζευτούμε λοιπόν όλες οι fun, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, νωρίς το πρωί, γιατί το πιθανότερο είναι ότι τα ωραιότερα κομμάτια της συλλογής θα εξαντληθούν πολύ σύντομα.


Ξέρετε όμως τι μπορεί να συμβεί; Είμαστε ικανές να παρασυρθούμε από την πολυκοσμία και το γενικότερο πανικό (όπως έλεγαν οι μπαμπάδες μας,ο κόσμος φέρνει κόσμο ) και να μην αγοράσουμε τα καλύτερα για εμάς. Εάν υποθέσουμε ότι μας δινόταν όλος  ο χρόνος  που θα χρειαζόμασταν για να διαλέξουμε,να προβάρουμε και να αποφασίσουμε, οι αγορές μας θα ήταν εγγυημένα, πολύ πιο "φορέσιμες" ...Κάτι τέτοιο βέβαια θα ήταν αντίθετο με το πλάνο  της συνεργασίας μεταξύ της Γαλλίδας σχεδιάστριας και των  σουηδικών  super καταστημάτων. Βλέπετε, τα genious παιδιά του marketing στήσανε το όλο εγχείρημα έχοντας στο νου τους να μας προκαλέσουν να τα ποθήσουμε τρελά και να ξεμαλιαστούμε αν χρειαστεί! 


Ευτυχώς που υπάρχει και το internet ώστε να κάνουμε ένα virtual shopping πριν τη μεγάλη μέρα!


SONIA RYKIEL FOR H&M-MY CHOICES:
(δηλαδή θα ήθελα να γίνουν όλοι αγάλματα, σαν εκείνα στις ταινίες του Δαλιανίδη κι εγώ να δοκιμάσω με την ησυχία μου όλα τα παρακάτω),


  








Τελικά όσο το σκέφτομαι περισσότερο fun θα έχει που θα τα προβάρουμε όλες μαζί! 

see you allthere!

Sonia Rykiel for H&M στην Ελλάδα θα βρείτε μόνο στα καταστήματα, 
ΑΘΗΝΑ
 Ερμού 22 κέντρο, Κολοκοτρώνη 3-5 κέντρο και Πλάτωνος 5 χαλάνδρι
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τσιμισκή 40