Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

*lets take a trip,take a trip,lets travel!



Ένας φίλος μου τουριστικός πράκτορας, κάποτε μου έμαθε ότι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι πιο φθηνοί μήνες για ταξίδια σε μεγάλες πόλεις. Αυτό βεβαίως εξαιρεί προορισμούς σκι,αλλά και τροπικούς παραδείσους, για το λόγο ότι  διανύουν την high season τους.
Έψαξα κι εγώ ως νοήμων άνθρωπος  τις καλύτερες προσφορές  για ένα express ταξίδι σε κάποια πρωτεύουσα του κόσμου και ορίστε,δείτε πόσο εξελίχτηκαν τα 5* hotels!
Τι να είναι πάλι τούτο...η νέα εκδοχή ενός family room???? σαν να βλέπω τους ευτυχισμένους γονείς στο κάτω κρεβάτι και τα τρία αγγελούδια τους να χοροπηδάνε στο επάνω,ατελείωτο pop corn και προβολή μιας Disney movie που δεν παίχτηκε ακόμη στην Ελλάδα...  Ή μήπως θα μπορούσε να είναι το τέλειο δωμάτιο για girls night in,(μανικιούρ + πεντικιούρ + season 6 του Sex And the City + low fat  room service + πολλές σοκολάτες από το μίνι bar)????
 Κάτι άλλο μήπως;;;


Όπως και να έχει το θέμα,αυτή η επένδυση μοκέτας μάλλον  θα με αποτρέψει από το να μπώ στο αεροπλάνο για  San Diego. Για τους ταξιδιάρικους,τυχοδιωκτικούς χαρακτήρες όμως που διαβάζουν αυτό το blog, θα δώσω μερικές ακόμη πληροφορίες. Πρόκειται για το LUXURY IVY HOTEL και το παιχνιδιάρικο αυτό δωμάτιο είναι η STAR SUITE. Το πακέτο  λέγεται FEMME FATALE-only the finest for the fairest sex (!) και περιλαμβάνει, 

  • διαμονή για έξι άτομα στο προαναφερθέν δωμάτιο,
  • τραπέζι στο άτακτο club ENVY επίσης του ξενοδοχείου,
  • private pole dancing lesson,ξέρετε,εκείνον το χορό με ανάλαφρα ρούχα γύρω από έναν μεταλλικό στύλο,
  • και $400 να ξοδέψεις στο organic εστιατόριο QUARTER KITCHEN επίσης του ξενοδοχείου.
Η τιμή, για το εξαιρετικά πλούσιο σε εμπειρίες πακέτο, ξεκινάει από $2.599 +φόρους. Σκεφτείτε ότι  με το φθηνό  δολάριο  που αγοράζουμε εμείς οι Ευρωπαίοι,θα μπορούσε να θεωρηθεί occasion! 

Εγώ από την άλλη,έχω μία αγάπη για το Παρίσι (όπως σίγουρα θα έχετε καταλάβει) και για μία ακόμη φορά δεν θα το  άλλαζα με Αμερική. Για όσους συμφωνούν, i know the place to sleep! 
ONE BY THE FIVE SUITE, η μονάκριβη ,αυτόνομη σουίτα του Five Hotel τα έχει όλα! Και high tech συστήματα (με webcam και κλειστό κύκλωμα που καταγράφει όσα διαδραματίζονται, αν εσύ θελήσεις) και ultra sexy φωτισμό και κρεβάτι για 2 που ίπταται! Μάλλον αυτή θα θεωρήσω πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία, η οποία τιμάται $1275 και στόχο έχει να μας μεταφέρει σε άλλους γαλαξίες...
IMPORTANT  WARNING  
Απαγορεύεται αυστηρώς η υπνοβασία  :-)

Remember to Make Your Reservations Early,and Have a Nice Flight!