Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

*Το ώριμο αδελφάκι του Zara


Φανταστείτε μια εγγλέζικη βιβλιοθήκη με έμμεσο φωτισμό, ησυχία παρά την παρουσία κόσμου και retro μουσική. Στις ξύλινες προθήκες χρώματος greige αφού πετάξετε μακριά τα σκονισμένα βιβλία τοποθετείστε με τάξη τσάντες ύφους marc jacobs, παπούτσια που θυμίζουν συλλογές της prada και καστόρινα γάντια σαν τα κλασσικά driving gloves του Hermes. Τακτοποιήστε στη συνέχεια σε μεγάλα συρτάρια με see through προσόψεις μεγάλα κολιέ σαν vintage Chanel,βραχιόλια από πλεγμένο δέρμα σε στυλ Bottega Veneta, γυαλιά που θα μπορούσαν να είναι Ferragamo και μεταξωτά φουλάρια παρόμοια με εκείνα του etro. Παραδίπλα κρεμάστε σε σταντ μια μικρή συλλογή ρούχων από πολυτελή δερμάτινα, σουέτ σε παστέλ αποχρώσεις και αγκορά της ανάλογης πάντα αισθητικής…

TOO GOOD TO BE TRUE? Κι όμως ο όμιλος INDITEX(zara, Massimo Dutti κτλ.) το έχει πραγματοποιήσει σκορπίζοντας από το 2008 στην παγκόσμια αγορά τα καταστήματα UTERQUE.

Προσωπικά έγινα fun του UTERQUE γιατί σου δίνει την εντύπωση ότι αγοράζεις κομμάτια που φτιάχνονται σε περιορισμένο αριθμό αντίθετα με το zara που ξέρεις ότι η αγορά σου είναι sometimes πιο αναγνωρίσιμη από τη σημαία.. και το ωραίο με αυτά τα chic αξεσουάρ είναι ότι σου χρειάζονται για το mix & max που θα κάνεις με τα βασικά σου ρούχα. And…… last but not least, μου αρέσει ότι ταιριάζει στη fashionomics(!) φιλοσοφία μου--->ΞΟΔΕΥΩ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!
…αυτό θα το αναλύσουμε με λεπτομέρειες άλλη μέρα :-)
UTERQUE 3 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΗΦΙΣΙΑ, GOLDEN HALL ΚΑΙ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΣΥΝ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ www.uterque.com
My wish list:
-καστόρινες καμηλό flat μπότες πάνω από το γόνατο με χρυσά φερμουάρ 159,00 ευρώ.
-ιβουάρ τσάντα από δέρμα φιδιού με ασημένια μακριά αλυσίδα 149,00 ευρώ