Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

*Η ευχή, η κατάρα και η Gisele






Όταν ξυπνήσεις ένα πρωί με στόχο ημέρας να γίνεις ξανθιά, (στόχο που φυσικά βάζεις για να αποδείξεις στο σύμπαν ότι αντέχεις παρόλα τα χτυπήματα),μία φωτογραφία θα σκεφτείς η αφελής να δείξεις στον κομμωτή σου, αυτή της Gisele Bundchen.Ο κομμωτής σου, συνηθισμένος να ψευτοαναλύει τις ανταύγειες της βραζιλιάνας θα σου περιγράψει με αυτοπεποίθηση την τεχνική, θα χρησιμοποιήσει σίγουρα και τη λέξη balayage(μπαλεγιάζ) και εσύ, αποφασισμένη πια, θα αφεθείς στα χέρια του .. όταν κάθισα στην περιστρεφόμενη καρέκλα με φαντάστηκα! θα αποκτούσα εκείνα τα ζηλευτά μαλλιά μιας αυστραλιανής surfer που πάντα γυρίζει από διακοπές! 3,5 ώρες αργότερα μία ριγέ τίγρης καθρεφτιζόταν στο ασανσέρ του κομμωτηρίου. ‘‘Γνωριζόμαστε από κάπου;’’ τη ρώτησα ζαλισμένη από το οξυζενέ και τα gossip περιοδικά...!


Φυσικά χρειάστηκαν 2 μήνες και 3 ακόμη επισκέψεις σε διαφορετικά κομμωτήρια ώσπου να ταυτιστεί το ζητούμενο με το εφικτό.. ευτυχώς άντεξαν τα μαλλιά μου το όλο εγχείρημα ώστε να παραμένω blonde ambition 8 μήνες μετά ;-)

Όσο για τη Gisele,μόλις ανακάλυψα αυτές τις backstage φωτογραφίες από τον κατάλογο STEFANEL automn-winter '09-10 με τα καταπληκτικά πλεκτά.(www.stefanel.com) . Δεν είναι παρήγορο να γνωρίζουμε ότι ο θρύλος των απανταχού coiffures μπορεί να έχει τα άγχη μιας κοινής ξανθιάς;
BEST (BLONDE)HAIR COLORIST---> Αριστοτέλης στο Gianni hair spa στο κατάστημα του Κολωνακίου,τηλ.210.9340422. Έμαθε το balayage κοντά στον Jacques Dessange στο Παρίσι,-Oοh La,La!-και είναι σβέλτος, διακριτικός και ευχάριστος.