Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

*Sunglasses A-List


Στα τέλη του φθινοπώρου τι μπορεί να ανανεώσει το κούρεμα μας,να αναδείξει το χρώμα του κασκόλ μας και να τονίσει το lipbalm στα χείλη μας;;;


Ladies and Gentlemen,
δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το επόμενο Πάσχα για να αναζητήσετε το super all season gadget!
Χρειάζεστε καινούρια γυαλιά ηλίου!
Καινούρια δε σημαίνει αναγκαστικά τα τελευταία γυαλιά που προμηθεύτηκαν τα καταστήματα οπτικών...σημαίνει όμως εκείνο το smart ζευγάρι που λείπει από τη γκαρνταρόμπα μας!
Εκεί βέβαια, ούτως ή άλλως επικρατεί μία ανέλπιστη τρέλα με εμάς να συνδυάζουμε ακριβό με φθηνό,νέο με παλιό και πρωινό με βραδινό.
Ποια είναι λοιπόν τα γυαλιά που θα έχουν το "θράσος", ώστε να ενισχύουν αυτή την αισθητική;


Aς δούμε τι φορέθηκε το φθινόπωρο του '09 μέχρι στιγμής ...μάλλον τί πιστεύω ότι αξίζει να δείτε, γιατί το 80% των γυαλιών που κυκλοφορούν σε κάνουν να μοιάζεις με έντομο από άλλο πλάνητη!
my choices

Τα βασικά:
click to enlarge
1. Η Rachel Bilson φοράει το αγαπημένο Ray-Ban 2140 που ακόμη κι αν πούλησε εξωφρενικά πολύ τον τελευταίο χρόνο, είναι για μένα must. Καλύτερο χρώμα tortoiseshell gradient όπως στη φωτο αλλά και μαύρο.
2. Η Megan Fox φοράει ένα ακόμη πιο κλασσικό Ray-Ban, το 3025 aviator gold w3280. Νομίζω ότι ταιριάζει τόσο με φόρμες γυμναστικής, όσο και με ένα αυστηρό μπλέιζερ.
3.Η Kate Hutson επιλέγει το μοντέλο zooey των OLIVER PEOPLES και κάνει upgrade στο ύφος του απλού Ray-Ban. Ενδιαφέρον!
4. Η Penelope Cruz επίσης επιλέγει Ray-Ban το μοντέλο RB4125 που μου αρέσει, γιατί είναι casual και κατάμαυρο. Είναι και polarized που σημαίνει ότι είναι σαν καθρέφτης και άρα ομορφαίνει πολύ.


Τα γκομενέ: 
click to enlarge
1.Η sexy kitten Carmen Electra -που αρέσει πολύ στα αγόρια ενώ εμείς τη βρίσκουμε συνήθως κιτς-, φοράει το μοντέλο cyrille του TOM FORD. Aviator with a twist!
2. Η μούσσα των σχεδιαστών Kate Moss (ρεμάλι και english rose 2 σε 1) επιλέγει ΜIU MIU μοντέλο 021S στο χρώμα crystal brown. Πολύ ωραίο σχήμα,60's ύφος,πιστεύω έχει την ώρα του.
3.Η εξωτική Leona Lewis φοράει Ray-Ban το μοντέλο RB4126. Μου αρέσει γιατί ενώ είναι μεγάλο δεν είναι καθόλου "μεγαλίστικο".
4. Η κακομαθημένη Paris Hilton φοράει ακόμη το glossy 1 του Dior! Aπό το 2006 που πρωτοβγήκε φορέθηκε από δεκάδες celebrities, ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα (εκτός από της Paris Hilton!!!) και σου δίνει το ύφος "paparazzi, no more photos please"! Φορεμένο, αλλά ωραίο.


Τα προχωρημένα:
click to enlarge
1. Η όμορφη Sienna Miller λανσάρει το μοντέλο deux της εταιρίας Benjamin. Ανεπιτείδευτο αποτέλεσμα και εντελώς καινούριο. That's the way i like it!
2. Η Stefani Gwen επιλέγει το μοντέλο flat top gino της ιταλικής εταιρίας SUPER. Αν και 80's μου αρέσει πολύ, γιατί είναι ικανό να δώσει ύφος σε μια ολόκληρη ντουλάπα περσινών ρούχων.
3. Εδώ οι πληροφορίες μου λένε ότι στο sex and the city 2 η Sarah Jessica Parker φοράει ανδρικό μοντέλο MYKITA & Bernhard Willhelm Franz! Συγκρατήστε το όνομα, γιατί αν και γερμανικής προέλευσης ήρθε για να μείνει...
4-5.Η Lindsay Lohan και η editor της γαλλικής VOGUE Carine Roitfeld φοράνε το μοντέλο 2104 Tamaris της Chloe. Oπότε βλέπουμε τo αμερικάνικo και το γαλλικό style approach! Όπως κι αν έχει, είναι απίθανα γυαλιά,τα φοράει στο κόκκινο και η stylish φίλη μου Ε. (houanita athens!) και κάθε φορά της λέω πόσο πολύ μου αρέσουν.
6. Για τους σκληροπυρηνικούς fasionistas έχω φωτο της Anna Wintour, editor της αμερικανικής VOGUE από το S/S LONDON FASHION WEEK στις 22 Σεπτέμβρη όπου εμφανίστηκε με μαύρα vintage Chanel. Τί θα φορούσε βέβαια η Wintour Ray-Ban;;; Για αυτό αγαπητές μου ανατρέξτε στις ντουλάπες μαμάδων,γιαγιάδων και λοιπών chic συγγενών μήπως και το ξετρυπώσετε! Early 90's μου μοιάζει! GOOD LUCK!


Τα ανδρικά:
click to enlarge
Tέλος για τα αγόρια θέλουμε τα πράγματα να είναι απλά. Πετάξτε μάσκες και χρωματιστούς φακούς και επιλέξτε κλασσικά αγαπημένα γυαλιά ! (αυτό ισχύει για όλους εκτός από τον Brad Pitt που του δίνουμε fashion άλλοθι!!!).
1-2. Brad Pitt-TOM FORD Rodrigo Dark Havana
3. George Clooney -Persol 2243
4. Al Pacino-Ray-Ban 3025 aviator gold L0205