Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

*Jimmy Choo-the day after...


Κατάστημα H&M Θεσσαλονίκης Σάββατο ώρα 10.15 το πρωί. Δεκάδες κάτοχοι της ηλεκτρίκ σακούλας με τα λάφυρα ξεχύνονται στα καφέ του κέντρου να πιούν τον πρωινό τους cappuccino!
Τελικά διαπίστωσα οτι ο Jimmy Choo σας σήκωσε από το κρεβάτι! Οι πρώτες που στήθηκαν στην ουρά πριν τις 9 ήταν κι αυτές που άδειασαν στην κυριολεξία τα ράφια με αποτέλεσμα να γίνει sold out η συλλογή μέσα σε ένα δίωρο!
Στις 11 (έμεινα και τα είδα όλα) υπήρχαν μόνο ορισμένες μπερδεμένες που επέστρεφαν είδη που αγόρασαν λανθασμένα πάνω στο ντελίριο και ελάχιστα κομμάτια που ξεχάστηκαν στα δοκιμαστήρια.
Η συλλογή ήταν πραγματικά καλή και μπορώ να πώ οτι ήταν πιό ποιοτική από ότι φανταζόμουν. Όμως ο νέος μου φίλος Δημήτρης (H&M stuff), μου είπε οτι στο ταμείο βρέθηκε αντιμέτωπος με τη γυναικεία ματαιοδοξία...Μία νεαρή κοπέλα(size L) του έφερε μία ολόσωμη φόρμα νούμερο 38,δηλαδή SMALL και του είπε, θα την πάρω και θα χάσω 5 κιλά...Μία άλλη αγόρασε παπούτσια νούμερο 39 ενώ φοράει 37 και μονολόγησε, θα βάλω ένα πατάκι,μια χαρά θα είναι..
Come on girls! μας αρέσουν τα όμορφα πράγματα, μας αρέσουν περισσότερο όταν τα βρίσκουμε σε καλές τιμές, αλλά προσοχή. Θέλουμε να μας ταιριάζουν και να φορεθόυν τουλάχιστον μία φορά! (εγώ τελευταία έγινα πολύ αυστηρή, κάνω στον εαυτό μου την ερώτηση,"θα το φορέσεις 10 φορές;;;; ". Aυτές τις αγορές απολαμβάνω).
Καλή εβδομάδα να έχουμε,με 'γειά τα Choo!

p.s. Για εσάς που τα αποκτήσατε, make up tips για να ολοκληρώσετε το look! Για τις υπόλοιπες make up tips για το look που δεν χρειάζεται να σας κουράσει πολύ,t-shirt+τζιν παντελόνι+δερμάτινο τζάκετ+cool διάθεση!