Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

*Ο Hermes και πως να τον φορέσετε!

Έχω μια μικρή συλλογή από φουλάρια Hermes. Φυλαγμένα στα λεπτά πορτοκαλί κουτάκια τους αποκτούν σταθερά αξία χρόνο με το χρόνο. Τι αξία έχει όμως κάτι αν δε φορεθεί;...
Εκτός από τα καλοκαίρια που έχω φορέσει ένα-δύο ως μπαντάνες με μαγιό στα νησιά, τη χειμερινή περίοδο τα φοράω σπάνια. Ένα πρωινό τελευταία, συνδύασα τέλεια με τα ρούχα μου ένα υπέροχο πετρόλ φουλάρι με σιέλ μαρκησίες, αλλά το αφαίρεσα στον τελευταίο καθρέφτη πριν βγω από το σπίτι γιατί ένιωσα συντηρητική και ότι δείχνω να προσπάθησα πολύ...

Ευτυχώς επέμεινα και ανακάλυψα ότι οι στυλίστες του Hermes φρόντισαν να μας δείξουν πώς να φορέσουμε τα εμπνευσμένα εμπριμέ!

Hermes paparazzi photos (click to enlarge)


beautiful people...




more beautiful people...


important notice:
H παραπάνω φωτογράφηση έγινε στους δρόμους του Παρισιού όπου επικρατεί ένα μουντό γκρι-μπεζ χρώμα,τα περίπτερα είναι news stand σε στυλ art deco και βαδίζεις μπροστά από patisseries-boulangeries με ελεγχόμενες -αισθητικά- ταμπέλες... (από το νόμο).
Φανταστείτε τώρα την ίδια φωτογράφηση στους δρόμους της Ελλάδας, όπου επικρατεί ένα ηλιόλουστο παρδαλό φόντο, όπου τα περίπτερα απλώνουν την "πραμάτεια" τους και τα ψυγεία τους 4μ. γύρω από τον άξονα τους και βαδίζεις μπροστά από "καφέ-τοστ" μαγαζιά με φρικτά ηλεκτρίκ και κίτρινα λογότυπα σε τεράστιες φωτιζόμενες ταμπέλες...(εκτός αν εσείς περπατάτε μόνο στη Βουκουρεστίου ή στη Μητροπολίτου Ιωσήφ).


Το φοβάμαι πολύ το εμπριμέ με αυτά τα δεδομένα...Sophie Marceau ή Ερατώ;;;
It's up to you! :-) www.hermes.com