Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

*H Chanel τσάντα

Εσύ μπορεί να μουρμουρίζεις ότι λατρεύεις το καπιτονέ, ότι λίγες τσάντες κρατιούνται από το πρωί ως το βράδυ και ότι υπάρχουν τσάντες (άκου να δεις! ) που περνάνε ως κληρονομιά στις μελλοντικές εγγονές. Αφήνεις δηλαδή επιθυμίες σου να διαρεύσουν, just in case...
Kαι το θαύμα γίνεται! Ο πολυαγαπημένος σου κερδίζει ένα bonus στη δουλειά γιατί είναι καλό μυαλό, ή ακόμη πιό πιθανό -σε δύσκολους επαγγελματικά καιρούς -, κερδίζει ένα τζόκερ που έπαιξε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ βγαίνοντας από το parking που αφήνει κάθε μέρα το αυτοκίνητο.
Και το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί να σου χαρίσει είναι μία Chanel τσάντα! Αφού ξέρει ότι τη θέλεις πάρα πολύ! Στο επαγγελματικό ταξιδάκι του λοιπόν,ξεφεύγει ένα δίωρο από το συνέδριο (ας πούμε...) και χώνεται στη Chanel!
Kαι στο αεροδρόμιο τον βλέπεις από μακριά και σ'αρέσει που σου έλειψε και γύρισε πάλι κοντά σου και επιπλέον κρατάει μία λευκή χάρτινη σακούλα με μία τρισδιάστατη καμέλια και μαύρα γράμματα.Chanel!

Material dream comes true??? ((βλέπε φώτο)
Χμμ...λοιπόν την επόμενη φορά που θα ζητήσετε κάτι θα πρέπει -σύμφωνα με την πανάρχαια κινέζικη παροιμία - να είστε πολύ πολύ συγκεκριμένες στην ευχή σας!
Γιατί ο άνδρας θέλει συγκεκριμένες οδηγίες πριν ξεχυθεί στην αγορά, ειδάλλως οι experts των πωλήσεων ,(π.χ. μία αετονύχισσα γιαπωνέζα στη Chanel boutique), βρίσκουν το τέλειο θύμα να ξεφορτωθούν όλα τα δυσκίνητα είδη... Αλλά από την άλλη μεριά, κανένας δε θα ήθελε να μας προσφέρει κάτι έχοντας γραπτές οδηγίες (ξενέρωμα).
Bέβαια, έχω stylish tip και για αυτό: την επόμενη φορά που θα τραγουδήσετε στο μπάνιο φροντίστε οι στίχοι να έχουν στοχευμένο νόημα : " -Λευτέερη, Λευτέερη, Λευτέρη, θα ΄θελα να ΄χα  μιά τσαντούλα για το χέεεερι..."(Chanel 2.44, μαύρο χρώμα, μεσαίο μέγεθος)

p.s. H παραπάνω ιστορία είναι πέρα ως πέρα φανταστική----> δυστυχώς ή ευτυχώς, όλες οι φίλες μου κάτοχοι της εν λόγω τσάντας (αλλά και άλλων it bags, Hermes Birkin , Balenciaga Lariat κτλ.) ήταν παρούσες κατά την αγορά και η πιστωτική που χρεώθηκε στο ταμείο έγραφε πάνω το όνομα τους...