Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

*Check in!

Πεισματικά αγόρασα μόνο λευκά σεντόνια.Λευκές μαξιλαροθήκες,λευκές λινές κουβέρτες και λευκό πουπουλένιο πάπλωμα. Το τσέκαρα βλέπεις, δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να μιμηθείς ένα hotel room από αυτόν. Μάζεψα όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα, εξαφάνισα βιβλία, περιοδικά, έκρυψα τον πίνακα ανακοινώσεων με τις photo επιθυμίες μου (στο βιβλίο the secret λένε οι σοφοί ότι φτιάχνεις ένα κολάζ με όσα θέλεις να έχεις και αν το κοιτάζεις συνέχεια(!), υποσυνείδητα κινείς διαδικασίες και τα αποκτάς!!). Τακτοποίησα έπειτα κάθε μικροαντικείμενο σε κουτιά και συρτάρια, έβαλα να παίζει το cd του MURANO HOTEL PARIS και κοιμήθηκα ευτυχισμένη. Το υπνοδωμάτιο μου έμοιαζε με ξενοδοχείο 5*!
Και κάποτε ξύπνησα.Όταν όμως κοίταξα γύρω μου την έκθεση επίπλων και το σκύλο που βαριόταν γιατί έκρυψα όλα του τα παιχνίδια ένιωσα ένα περίεργο κενό...
Λίγες μέρες αργότερα όλα επανήλθαν στα φυσιολογικά τους. Με ξύπνησε ο μαλτέζος που προσπαθούσε να κρύψει ένα ψευτοκόκαλο στα παπλώματα,ο πίνακας ονείρων αναρτήθηκε εκ νέου με ευλάβεια,δεκάδες κομμένες σελίδες περιοδικών διακοσμούσαν κάθε γωνιά και ένα μεγάλο κουτί με όλες μου τις ζώνες περίμενε πότε θα βρεθεί χρόνος να το τακτοποιήσω.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Μπορείς εύκολα να μιμηθείς ένα hotel room,κανένα hotel room όμως δεν μπορεί να μιμηθεί τη δική σου signature ζωή!


Εάν παρόλα αυτά επιμένετε να ζήσετε σε ''hotel like'' σπίτι, βεβαιωθείτε ότι σας παρέχονται οι εξής υπηρεσίες,
-γενική καθαριότητα κάθε φορά που φεύγετε για τη δουλειά,
-maid service 2 φορές την ημέρα,
-laundry σε όλα τα λευκά είδη κάθε 2 ημέρες
-24ωρο room service που έχει επιμεληθεί chef βραβευμένος με αστέρι michelin
-καθημερινή επανατροφοδότηση αναλώσιμων,
-υπηρεσία consierge για όλες τις μικρές λεπτομέρειες που ομορφαίνουν τη ζωή.
ENJOY!